Destinacione të preferuara:

Vizitoni destinacionet me të preferuara:

Europe

Europa

Europe Krociere

European cruises include Northern and Western European itineraries. Cruising Northern Europe may be perfect for you. Northern European itineraries typically visit the Scandinavian peninsula, Baltic states, and the Netherlands on seven to fifteen day cruises. You may prefer Western European cruises.

 

BOOK NOW!

Northern Europe

Europa Veriut

Northern Europe krociere

Interested in viewing many different cultures? Love to cruise? Cruising Northern Europe may be perfect for you. Most Northern European cruises can show you the Scandinavian peninsula, Baltic states, and the Netherlands on a seven to fifteen day cruise

 

BOOK NOW!

Mediterranean

Mesdheu

Mediterranean krociere

Your days ashore are invitations to adventure, education and the pure pleasure of seeing things you've only read about before. Visit castles, museums and galleries. Explore ancient cities through winding canals. From glorious gardens and gilded theaters to famous boulevards and fabled landmarks, you're in for a picture-perfect experience.

BOOK NOW!

RIver Cruise

Kroçiere Lumore

River Krociere

With more than 250 vacations to 70 countries on six continents, as well as the choice of eleven distinct travel styles, Globus gives you the choice to ensure you’ll truly see the world the way you want.

 

 

BOOK NOW!

Krociere

Krociere.com ju ofron një mundësi të gjerë zgjedhjesh nga rreth 10 mijë itinerare në vit, ofruar nga më shumë se 20 Linja Kroçiere, më shumë se 150 anije kroçiere, me kapacitet deri në 3100 pasagjerë. Ju mund të zgjidhni itinerarin dhe paguani me Kartë Krediti në faqen tonë të internetit. Për çdo informacion na dërgoni email nëpermjet formës përkatëse ose mund të telefononi në numurin 04-2233-997. Konsulentët tanë janë në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar dhe për t'ju udhëhequr në kërkimin tuaj.

Home